Speed PLC sistemi piyasaya sürüldü! Artık bir kaç dakika içinde kendi plc’nizi üretebilirsiniz. Detaylar için sitemizi ziyaret ediniz.

Speed Plc

 

PLC Destek sitesi: http://www.speedplc.com/TR/

 

PLC

Söz verdiğimiz gibi %100 Yerli PLC ürettik. Çok yüksek kapasiteli ve çok hızlı. Ucuz Plc üretmedik. Kullanımı basit ama yetenekleri çok fazla. Yüksek hızlı giriş çıkışlardan tutun webserver’a kadar hatta 16384 giriş/çıkış kapasitesinde. WinTr SCADA programında olduğu gibi Yerli PLC içinde hedefimiz liderliktir. Asla hiçbir ürünüm için fiyatına göre yeteneklerini veya kalitesini idare edin demedim, demeyeceğim.

Türkiye’de ürettik, tüm proje bize ait. Hiçbir yabancı firmadan proje desteği veya program parçası almadık. Derleyicisinden, editörüne, firmware’ine kadar herşeyini biz geliştirdik. SCADA ve PLC üretmek için ülkemizin sağladığı imkanlardan faydalandık. Halkımıza borçluyuz, ödeyeceğiz. Kosgeb veya Tübitak’dan bahsetmiyorum, tek kuruş destek alamadık. Bahsettiğim imkanlar  yaşayabilmek, ar-ge yapabilmek, güven içinde olmak vesaire…

PLC satışına başladığımız şu günlerde, bize destek olmak için ücretsiz numune talep edenlere teşekkür ediyorum. Satın alanlara ise söyleyecek söz bulamıyorum. Biz üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz. Bazıları şartnamelerde bazı firmalarının ürünlerini tarif etmeye devam etsin. Hatta yerli ürünün %15 pahalı olsa bile tercih sebebi olacağı yönünde kanunlar olmasına rağmen. Türkiye’den yurt dışına satmak ile Türkiye’de satmak arasında bir fark yok. Neyse ki Türk malına olan güvensizlik sadece iç piyasada var. Yurt dışı satışlarımızda herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bu güvensizliği anlayabiliyorum. Fakat tek çare seçici olup kaliteli olan yerli ürünleri tercih etmek gerekir. Aksi taktirde döviz sıkıntımız ve yurt dışı bağımlılığım hiç bitmeyecek.

ALLAH bizi utandırmasın.